Publicerad den

Aurora : 3 juli

Tygmärke AURORA 17
Hur det allt startade – Aurora 17

Den 3 juli har Aurora namnsdag, för att fira henne och Aurora 17 ger vi alla kunder 20% rabatt på alla inköp 3 juli. Det var nämligen så idéen till UNIFORMSMÄRKEN® och systern CREWTAG.SE® föddes. Vårt första märke ”Aurora 17” gjordes i en begränsad special upplaga. Vi passar på att tacka all er kunder för fantastisk support!

Ange koden u-a17 i kassan så ger vi 20% på hela köpet. Rabatten gäller 3 juli 2019 och kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden.

Publicerad den

Nu är det riktigt skönt..

… i vårt avlånga land. Sommar, sol och härlig värme. För att locka dig bort från solstolen, badstranden och minska risken för solsting, kör vi igång vår Semester-REA.

Vi ger 25% solstings-rabatt på samtliga köp på 300:- eller mer = minst 75:- i rabatt!
Självklart är det som alltid fri frakt och öppet köp 14 dagar. Soltinget varar tom sista juli. Ange koden ” u-25-semseter ” i kassan. Gäller hela vårt ordinarie sortiment. Skynda och fynda.

PS 1. Nu kan du handla som gäst utan att skapa en profil – smidigt va? DS.

PS 2. Sa vi att chefen är på semester? Han kommer få psyk-bryt när han får höra det här! DS.

Publicerad den

Blott Sverige den svenska flaggan har

Vi har fått många förfrågningar om att göra en svensk flagga med kardborre – passar perfekt på ryggsäcken på resan, tillika på jackan ute i skog och mark. Vi lyssnade och gjorde faktiskt två varianter : en 7,5 cm x 4,7 cm för 59:-, och en 4 cm x 2,5 cm för 39:-.

Sedan tidigare har vi i sortimentet en grön version och en vi kallar för den tunna blå linjen. Vi tänkte att det är säkert någon som vill ha både en stor och en liten flagga – för er har vi ett prisvärt paket för 79:-.

Mer om våra flaggor hittar du här